Geschreven door maradmin op 9 februari 2011 11:09

Echt even een bliksem berichtje van mij.
Soms moet je gewoon even om hulp vragen, al is dat niet altijd even makkelijk. Ik heb het toch gedaan. Het werd me namelijk allemaal wat veel, gelukkig is er dan familie waar je op terug kan vallen. En dan heb je opeens je broer een week op bezoek met wie je samen de laatste beslissingen kan nemen en die je kan vertellen dat je het allemaal heus wel goed doet en hebt gedaan.

In Japthi was het allemaal heel hectisch; 2 helper vrouwen vertrokken op het zelfde moment, Pavan was door glas gevallen, we konden geen vervanging vinden en dat betekende heel veel over uren voor mij. Daarnaast moest voor het nieuwe gebouw alles worden uitgezocht en kwamen Shobha en ik er samen niet uit. We hadden iemand nodig die ons bij de laatste beslissingen kon helpen en die was hier niet te vinden. Ik wil het zo graag allemaal goed doen, maar alleen is maar alleen en dat merk je dan toch even. Haha en daarnaast vertelde ik de vorige keer heel trots dat ik makkelijk in een hokje van 2 bij 1(met al mijn spullen) kan leven en dat op de grond in de woonkamer slapen me ook al 3 jr heel goed af gaat, nou ik heb mijn limit bereikt!Ik ben echt heel erg toe aan een eigen ruimte en een bed zou ook heel fijn zijn.

Maar zoals altijd, als je denkt dat je het werkelijk niet meer ziet zitten, komt toch alles goed! Jeroen heeft ongelooflijk geholpen; er hoeft nu niets meer beslist te worden; alle wc’s, met een gouden randje, de roze (non slippery) keuken tegels, de redox vloer, de extra kamers, de prachtige overdekte veranda, zijn allemaal uitgezocht. Eind mei is alles, maar dan ook alles klaar, zeggen ze. Dat wordt dus eind juni, maar het einde is in zicht!
En vandaag kwam ook de nieuwe hulp en kunnen Shobha en ik alsnog op vakantie, want dat zat er weer, bijna, niet in. Haha ik heb Delhi al 3 keer geboekt, maar elke x moeten afzeggen door omstandigheden. Nu gaat het er dan echt van komen. Vrijdag vliegen we naar Delhi t/m zondag, voor het eerst naar Noord India, heerlijk! En..als ik dan volgende week terug kom is hierboven bijna klaar (nog een maandje) en dan heb ik een eigen plek, kan niet wachten.

Ik blijf het moeilijk vinden om de kinderen achter te laten, maar dat hoort er, denk ik, gewoon bij. Ik heb echt even rust nodig en kan er na deze bliksem vakantie weer volop tegen aan.
Ik krijg over een weekje ook nog bezoek van Arenda, dus deze maand gaat toch nog heel goed aflopen.

Vandaag had ik ook nog een hele speciale ontmoeting met waarschijnlijk een nieuwe dag-bewoner voor Japthi, maar dat vertel ik allemaal later. Nu eerst pakken.

Heel veel liefs Maart

Reageer op dit bericht

* verplicht