Geschreven door Maartje Brand op 24 januari 2023 17:41

Door: Maartje

Blijf op de hoogte en volg maartje

Dag lieve mensen,

Mijn lieve broer en zijn gezin zijn gisteren begonnen aan een nieuw hoofdstuk van hun leven; ze gaan wonen in Spanje. Het zal voor ons allemaal even wennen zijn, want wat zullen wij die kleintjes gaan missen, maar Spanje is gelukkig niet zover als India. En…..Jannek, mijn zusje is vorige maand bevallen van een prachtige dochter Robin. Waar ik nu al intens van houd.

Het regenseizoen is begonnen in India. Voor de gebouwen is de regen echter een ramp. Ongelooflijk wat zoveel regen kan doen, het water komt zelfs door de muren heen. We zeggen hier altijd in Koni; Everything in Koni is…….broken, roepen de kinderen dan in koor en dat klopt, zeg ik dan met een glimlach. Een deel van de hal is losgekomen van de rest van het gebouw. Daar wordt nu gelukkig hard aan gewerkt. Met de rest van de herstelwerkzaamheden kunnen we pas beginnen als de regen voorbij is.

Zelf ben ik begonnen met een opleiding voor mediumschap. En ik denk dat dit een van de mooiste verrijkingen (naast de kinderen) is die ik heb geopend in mijzelf. Op 15 september wordt een avond georganiseerd door 7 prachtige Mediums in Amersfoort en de opbrengsten gaan naar Koni. De kaartjes kosten 15 euro. Ik ontmoet jullie graag daar!

https://www.mediumschapxxl.nl/demonstratievoorstichtingjapthi

Lieve groet,

Maartje

Ps. Mocht iemand nog twee laptops over hebben, neem ik deze graag over. De administratie van Koni moet vanaf dit jaar elektronisch. De andere laptop is voor de dochter van Chetena die hem nodig heeft voor school. En oude ipads doen het hier ook fantastisch!

Dank lieve mensen we hebben de laptops en iPads binnen!!

Reageer op dit bericht

* verplicht