Geschreven door Maartje Brand op 24 januari 2023 17:43

Door: Maartje

Blijf op de hoogte en volg maartje

29 September 2022 | India, Kundapura Railway Station

Dag lieve mensen,

Eindelijk weer een bericht van mij. Wat heb ik een bijzondere periode achter de rug en wat zijn er veel mooie dingen gebeurd.

Vlak voordat ik naar Nederland terug ging ben ik nog even in Ladakh geweest. Wat een magische plek is dat voor mij. Ik heb alleen een trekking gedaan in de bergen en die momenten in de stilte zal ik voor altijd bij mij dragen. Prachtig.

Toen terug in Nederland. Ik heb gesproken voor de Rotary, iPads en laptops mogen ophalen voor de kinderen, een rolstoel voor Arush en natuurlijk de hele bijzondere demonstratie avond mee mogen maken van de XXL mediumgroep. Dank lieve mensen voor de mooie donaties die hierdoor zijn opgehaald.

Ook mocht ik Jackie op school begeleiden en Berkan thuis, heel fijn om deze twee kinderen (met downsyndroom) in mijn leven te hebben.

Vooral de demonstratieavond van de XXL groep zal mij lang bij blijven en ik denk voor velen die daar waren. De avond betekende veel voor mij. Niet alleen omdat ik het mediumschap zo dichtbij mij ligt, maar ook omdat het voelde als een avond in teken van al onze jaren werk in Koni. Dierbare vrienden en familie waren er, mensen die de Stichting steunen, vrienden van mijn ouders, onbekende, mensen die ‘lege stoelen’ hadden gekocht en natuurlijk de 7 mediums die stuk voor stuk prachtige boodschappen doorkregen. Het mooiste was dat ook Kishor een boodschap had voor ons allen: ‘Leef het leven met een glimlach.’ Dank lieve Kis, dat doen we.

En natuurlijk was het heerlijk om Robin vast te houden en haar te horen lachen. Ook ben ik nog even op de valreep naar Spanje gevlogen om Jeroen & Yvette en de kinderen op te zoeken. Wat wonen zij waanzinnig en wat hebben ze het goed gedaan. Echt een prachtige plek, ben trots op je broer.

Lieve groet,

Maart

Reageer op dit bericht

* verplicht