Je kunt de kinderen van Koni structureel helpen door Vriend van Koni te worden. Je stort een klein vast bedrag per maand, bijvoorbeeld 5,- euro (meer mag natuurlijk ook). Het idee is dat alle vrienden zo een solide financiële basis bieden voor de komende jaren.

IMG_7700

Stichting Japthi Mijdrecht
Postulaat 20
3641 NE Mijdrecht

IBAN nummer:
NL76 RABO 0148 119530

BIC code:
BIC RABONL2U

ANBI nummer 820078207

Waar is het geld voor nodig?
Naast een dak boven hun hoofd, eten en drinken, hebben 19 kinderen specifieke medische zorg nodig. Zo hebben veel van de kinderen epilepsie. De anti-epilepsie medicatie kost alleen al 10,- euro per dag. Daarnaast wordt een groot deel van het geld besteed aan het aanschaffen van goed les materiaal voor de kinderen. En aangezien er kinderen van verschillende leeftijden wonen met verschillende handicaps vereist dat een specifieke lesmethode waar veel tijd en geld in gaat zitten. Verder gaat een groot deel van het geld naar de lokale leerkrachten en de helpervrouwen. Zij zijn de spil in de dagelijkse routine in Koni: zij koken, doen de was, maken schoon, wassen de kinderen, kleden ze aan en brengen ze naar bed. Ten slotte is een grote kostenpost het onderhoud van Koni. En de ambitie is om de komende jaren verder uit te bouwen en nieuwe ruimtes aan Koni toe te voegen, aangezien er in de toekomst nog meer kinderen in Koni zullen komen wonen en de kinderen groter worden.

Transparant
De stichting ontvangt geen subsidies van de Nederlandse of Indiaanse overheid. Elk jaar publiceert de stichting haar (financieel) jaarverslag op de website . Zo zijn de financiën van de stichting volledig transparant. Wil je als Vriend regelmatig updates van Maart ontvangen met verhalen over de kinderen en het werken in India, ga dan naar maartjevdbrand.waarbenjij.nu/ en laat je mailadres achter op de mailinglijst (linkerkolom). Je kan natuurlijk ook direct Maartje mailen als je meer wilt weten over hoe het geld besteed wordt door de stichting: maart77@hotmail.com

DSCF6310

Vrijwilligerswerk
Behalve doneren kan je natuurlijk ook  als vrijwilliger aan de slag in Koni. Een mooie manier om de kinderen te leren kennen en je steentje bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de kids.

10634040_10153432750843663_5197799608776512088_o